4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
vārītas bietes cūku pupas1 ķiploka daiviņa dilles
Pagatavošana
1
Salātiem - sarīvē vārītās bietes, tajās iespiež un iemaisa ķiploka daiviņu, kā arī smalki sagrieztas dillītes. Pāri kaisa vārītas cūku pupas.
2
Cūku pupas šogad vāru, iepriekš izlobot no pākstīm un novelkot miziņas. It kā mazliet piņķerīgāk ir, bet tie, kas ir pagaršojuši, atzīst, ka ir vērts pacensties.
3
Tātad - cūku pupas izloba no pākstīm, noblanšē un novelk miziņas. Tad izvāra. Vārīšanas laiku ietekmē cūku pupu gatavības pakāpe, pēdējās man izvārījās 10 minūtēs, bet esmu lasījusi arī, ka citi vāra vien 2 minūtes, tā lai cūku pupas ir vēl stingras. Gaumes jautājums.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit