75Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 48
4 tasesauzu pārslas1.5 tasecukurs1 tasekakao1 tasesviests2 ĒKkafija pēc garšasvaniļas esence1 gab.tumšā šokolāde0.3 taseskokosriekstu skaidiņas
Pagatavošana
1
Sajauc samaltas auzu pārslas, cukuru un kakao bļodā. Pievieno izkausētu sviestu un ar rokām sajauc masu, pievienojot tai kafiju, vaniļas esenci un izkausētu šokolādi.
2
Izveido no masas bumbiņas un apviļā tās kokosriekstu skaidiņās. Pēc tam bumbiņas ievieto ledusskapī, ļauj stundu sastingt un pasniedz!
PusdienasĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBērnu ballītes ēdieniZviedru nacionālā virtuvePasniegt atdzesētuAuzu pārslasCukursSviestsTumšā šokolādeBez termiskas apstrādesKakaoKafijaVaniļas esence
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit