35Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
8 gab.atlaidinātas heka filejas4 gab.saldie kartupeļi, nomizoti un sagriezti salmiņos30 gsviests50 mlrapšu eļļa kaltētu garšaugu maisījums citronu sula fenheļa sēklas PASNIEGŠANAI: svaigu kāpostu salāti citronu daiviņas aragula jeb rukola
Pagatavošana
1
Uz cepeškrāsns pannas uzlej eļļu un ļauj tai uzsilt, kamēr silda cepeškrāsni līdz 200 grādiem.
2
Saldos kartupeļus ieliek bļodā ar ūdeni un piecas minūtes silda mikroviļņu krāsnī, tad izņem no mikroviļņu krāsns un kārtīgi nosusina. Apcep kartupeļus eļļā un liek cepties cepeškrāsnī. 10 – 12 minūtes cep vienu pusi, tad apgriež un tikpat ilgi cep otru pusi.
3
Zivi uzliek uz iepriekš ieeļļota cepamā papīra un apslaka ar citronu sulu. Uzber kaltētu garšaugu maisījumu un fenheļa sēklas pēc garšas. Cep 15 – 20 minūtes vai līdz zivs ir gatava. Pasniedz ar saldajiem kartupeļiem, svaigu kāpostu salātiem un citronu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit