All Over Press
Visiem Āzijas valstu virtuves mīļotājiem - nūdeles ar sulīgu vistu, neaizmirstot arī par dārzeņiem.
20Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
4 gab.vistas filejas, sagrieztas kubiņos2 gab.iepakojumi ātri pagatavojamo nūdeļu200 mlkokosriekstu piens1 gab.iepakojums cukurzirņu1 gab.gurķis, sagriezts plānās strēmelēs2 gab.burkāni, sagriezti plānās strēmelēs25 gsarkanās karija pasta10 mlzivju mērce vai nedaudz sāls3 gab.loki, sagriezti

Pagatavošana

1

Sakarsē katliņu vai vokpannu, silda tajā kokosriekstu pienu, līdz tas sāk vārīties. Pievieno sarkano karija pastu un samaisa. Pievieno zivju mērci vai sāli un karsē līdz vārīšanās temperatūrai. Pievieno vistas gabaliņus un cep trīs minūtes vai līdz vista ir gatava. Izņem to no katliņa vai pannas un atdzesē.

2

Nūdeles uzvāra sālsūdenī, nolej lieko ūdeni un liek lielā bļodā atdzesēties.

3

Cukurziņus uz minūti iemērc karstā ūdenī, tad atdzesē aukstā ūdenī.

4

Visas sastāvdaļas sajauc kopā un pasniedz.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!