20Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 kgkubiņos sagriezts ķirbis2 gab.smalki sakapāti sīpoli6 gab.skābeni āboli1 ĒKsvaigs rīvēts ingvers1 šķipsnakajēnas pipari1 šķipsnamelnie pipari pēc garšassāls50 gsviests ūdens pēc nepieciešamības krējums un zaļumi pasniegšanai
Pagatavošana
1
Katlā ar biezu dibenu izkausē sviestu, tajā apcep sīpolus, uzmanot, lai nepiedeg. Kad sīpoli zeltaini, katlā apcep arī ķirbja kubiņus, pievieno ābolus un ingveru.
2
Pārlej ar ūdeni tā, lai lai sagrieztie dārzeņi pārklāti. Kad ūdens sācis burbuļot, pievieno garšvielas. Vāra, līdz ķirbji mīksti.
3
Nedaudz atdzesē un ar blenderi samaļ biezzupā. Pirms pasniegšanas vēlreiz uzkarsē. Pasniedz ar skābo krējumu, zaļumiem un grauzdiņiem.
PusdienasVakariņasAss un pikants ēdiensVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasIngversKajēnas pipariMelnie pipariSviestsĀboliDārzeņu zupasvidējiSīpoliMārtiņdienas cienastssalsķirbis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit