Gatavojot šos salātus, vari droši ļauties improvizācijai, kombinējot to sastāvdaļas sev tīkamākajās proporcijās.
25Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
0.5 glāzebaltās pupiņas125 gbrinza2 ĒKolīveļļa1 saujakinza1 ĒKcitrona miza, sarīvēta1 ĒKķiploks, nomizots pēc garšaspaprika, kūpināta vai grilēta0.5 gab.granātāboli
Pagatavošana
1
Pupiņas* pārlej ar aukstu ūdeni un atstāj mērcēties uz nakti. Nākamajā dienā nolej ūdeni, pārlej pupiņas ar svaigu ūdeni un vāra aptuveni 15 minūtes, līdz tās ir gatavas.
2
Nokāš pupiņas un ļauj tām atdzist.
3
Brinzu saspaida ar dakšiņu. Kinzu un ķiploku sīki sasmalcina. No granātabola atdala sēkliņas.
4
Pupiņas liek bļodā, pievieno brinzu, ķiplokus, kinzu, pārlej ar eļļu. Sāli pievienot nav nepieciešams, jo brinza ir pietiekami sāļa.
5
Dekorē ar sarīvētu citrona miziņu, sasmalcinatu kūpinātu papriku un granātābola sēkliņam.
* Ja nav laika vai vēlēšanās, var aizstāt tās ar konservētam pupiņām.
BrokastisPusdienasLaunagsVakariņasAss un pikants ēdiensĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni veģetāriešiemKaukāziešu nacionālā virtuveBaltās pupiņasBrinzaCitroniKinzaOlīveļļaPaprikaĶiplokiSiera salātiDažādi salātiviegliGavēņa laika ēdieniIkdienas maltīteiBez termiskas apstrādesGranātāboliPupiņu salāti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit