50Minūtes
2Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
pīlādži pēc garšascukurs
Pagatavošana
1
Pīlādžogas nomazgā, atdala no zariem un sasaldē, lai pazūd rūgtums.
2
Pēc diennakts sasalušās ogas liek katlā un uzvāra, piebēr cukuru (to liek daudz mazāk nekā ogas), un atkal uzvāra.
3
Ja vēlas, lai ievārījumā ir ogas, tad to var jau pildīt burkās, bet, ja vēlas, lai masa ir viendabīga, tad to sablendē un atkal uzvāra. Verdošu ievārījumu pilda burkās un aizvāko, pārpalikumu ēd ar svaigi ceptu maizi.
BrokastisPusdienasLaunagsVakariņasĒdieni vegāniemĒdieni veģetāriešiemĀrstnieciskais uztursVārīšanaKonservēšanaCukursPīlādžiIevārījumi, džemi un marmelādesviegli
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit