Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto
Vienkāršu un ātri pagatavojamo makaronu salātu recepti piedāvā restorāna "YOLO" šefpavārs Artūrs Freibergs. Šis ēdiens tika gatavots labdarības pasākuma meistarklases ietvaros, no produktiem, kuri iekļauti pārtikas bankas "Paēdušai Latvijai" izsniegtajās pārtikas pakās.
15Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

100 gmakaroni (penne)100 gķirštomāti50 gcietais siers4 gab.olas šprotes, bundžiņa pēc garšasolīveļļa pēc garšasmelnie pipari

Pagatavošana

1

Makaronus uzvāra, sekojot instrukcijai uz paciņas, un atdzesē.

2

Uzvāra olas*, noloba un sagiež daiviņās. Sieru sarīvē uz rupjās rīves. Ķirštomātus pārgriež uz pusēm. Attaisa šprotes un notecina lieko šķidrumu.

3

Visas salātu sastāvdaļas pamīšus liek uz šķīvja, pārber ar pipariem, pārkaisa ar sieru.

*Var izmantot paipalu olas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!