Foto: Shutterstock

Šī neticami vienkāršā un gardā banānu saldējuma recepte noderēs gan aizņemtām māmiņām, gan svaigēdājiem, gan svara vērotājiem. Gaisa temperatūras svārstības nenozīmē, ka par auksto kārumu ir jāaizmirst līdz nākamajai vasarai, jo ir daudz veidu, kā tu vari saldējumu izmantot arī gada vēsajos mēnešos: pildi to plānajās pankūkās, pasniedz ar siltu ābolu pīrāgu vai, ko tur daudz, vienkārši ņem lielo karoti un našķējies.

2Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

4 gab.banāni pēc garšasiebiezināts piens ar cukuru

Pagatavošana

1

Banānus nomizo, sagriež ripiņās, liek aizvākojamā traukā un ievieto saldētavā uz pāris stundām, līdz tie ir sasaluši.

2

Izņem banānus no saldētavas, liek blenderī, pievieno iebiezināto pienu* un sablendē viendabīgā masā.

*Iebiezināto pienu var nepievienot, vai arī aizstāt to ar zemesriekstu sviestu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!