Sastāvdaļas
Pagatavošana
Gatavo saldējumu. Nomizotu, gabalos sagrieztu ķirbi liek katliņā, pārlej ar nelielu daudzumu ūdens un vāra, līdz tas ir gatavs, tad sablendē. Iegūtajam biezenim pievieno saldo krējumu, medu un ar saldējuma mašīnu pagatavo saldējumu vai sakuļ un liek saldētavā uz pāris stundām, ik pa laikam apmaisot, līdz sakultā masa pārtop par saldējumu.
Gatavo medus pārslas. Sakarsē cepeškrāsni līdz 140 grādiem. Saputo olu baltumus, putojot pievieno kartupeļu cieti. Iegūto masu izsmērē 1 cm kārtā uz silikona vai cepampapīra un cep krāsnī 7-10 minūtes. Izcepto masu atdzesē un ar rokām sadrupina, piejaucot klāt šķidru medu.
Gatavo alus putas. Vāra alu, pievieno tam cukuru un divas ūdens peldē izkausētas želatīna plāksnes. Putas pasniedz, izpūšot ar sifonu vai nosmeļot ar sieta karoti.
Ēdienu dekorē ar sezonāli pieejamām ogām, sīrupa čipsiem, sīrupā novārītām ķirbju pērlītēm un ēdamziediem.