30Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
olīveļļa, cepšanai1 gab.sīpols2 gab.seleriju kāti2 gab.ķiploka daiviņas2 gab.vistas fileja0.33 tasegrūbas1 tasezaļie zirnīši pēc garšassāls pēc garšascukurs1 gab.citrons pētersīļi, sasmalcināti pēc garšasčili, svaigs
Pagatavošana
1
Sīpolus un ķiplokus nomizo un sasmalcina. Selerijas sakni, pētersīļus un čili sasmalcina. Vistas fileju sagriež gabaliņos
2
Katliņā uzkarsē eļļu, liek cepties sīpolus un ķiplokus, pēc pāris minūtēm pievieno iepriekš izmērcētas grūbas* un selerijas, vēl pēc pāris minūtēm gaļu. Turpina cept 3-4 minūtes, tad pārlej ar ūdeni un vāra.
3
Kad zupa sāk burbuļot, pievieno sāli, cukuru, čili un vāra 5 minūtes. Tad pievieno zirnīšus un turpina vārīt 3-4 minūtes.
4
Nogriež uguni,pievieno citrona sulu, sarīvētu citrona mizu un pētersīļu zaļumus.
*Grūbas var aizstāt ar rīsiem.
Lai labi garšo!
Ass un pikants ēdiensĀtri pagatavojami ēdieniMazkaloriju ēdieniĒdieni bērniemĀrstnieciskais uztursVārīšanaCitroniCukursGrūbasOlīveļļaPētersīļiSelerijasVistas filejaZirņiČiliĶiplokiGaļas zupasviegliSīpoliIkdienas maltīteisals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit