Māris Zemgalietis, Foodphoto.lv
Šefpavārs Raimonds Zommers savā pavārgrāmatā "Zommers. Mūsdienu latviskā virtuve", kas šomēnes sasniegusi lasītājus, piedāvā jaunas idejas un iedvesmu, kā labi zināmus un tepat Latvijā augušus produktus ieviest ikdienā vienkāršā un, tajā pašā laikā, oriģinālā un neparastā veidā. Izmēģini šo recepti!
20Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

4 šķēlesgraudu vai sēklu baltmaize1.2 lgailenes2 sīpoli150 gsviests svaigas timiāna lapiņas sāls, malti melnie pipari

Pagatavošana

1

Sīpolus nomizo un sagriež stienīšos. Gailenes notīra.

2

Katlā izkausē sviestu un apcep sīpolus zeltainus. Pievieno gailenes, pieber sāli un piparus un cep, līdz gailenes vairs neizdala sulu. Iemaisa timiāna lapiņas.

3

Baltmaizes šķēles pannā izkausētā sviestā apcep zeltainas. Liek uz šķīvja un virsū kārto ceptās gailenes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!