10Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 vārītas cūkas mēles2 vārītas bietes1 sīpols sinepes balzamiko citrona sula medus
Pagatavošana
1
Bietes sagriež plānās ripiņās un sajauc ar mērci.
2
Vārītajai mēlei nogriež "garoziņu" un sagriež plānās šķēlēs.
3
Un nu - sarežģītākais - visu salikt šķīvī tā, lai būtu skaisti! No bietēm veido nelielu tornīti, ko ierāmē ar mēles gabaliņiem. Nostiprina ar pētersīļa zariņu un pāri kārto dažus sīpola gredzenus.
4
Ja nav pacietības, protams, uzkodu var likt šķīvī arī tāpat vien - vispirms traukā liek mēles šķēles, kam pāri kārto bietes un sīpolu gredzenus.
Lai labi garšo!
BrokastisLaunagsVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasSubproduktu uzkodasBalzamiko etiķisBietesMedusSīpoliIkdienas maltīteiCūkas mēleBiešu salāti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit