Foto: mosfood
Viss ģeniālais ir vienkāršs - tāda ir arī šī uzkodu recepte, kurā vienkāršo un nesamāksloto garšu papildina ļoti baudāms pasniegšanas veids.
10Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

2 vārītas cūkas mēles2 vārītas bietes1 sīpols sinepes balzamiko citrona sula medus

Pagatavošana

1

Bietes sagriež plānās ripiņās un sajauc ar mērci.

2

Vārītajai mēlei nogriež "garoziņu" un sagriež plānās šķēlēs.

3

Un nu - sarežģītākais - visu salikt šķīvī tā, lai būtu skaisti! No bietēm veido nelielu tornīti, ko ierāmē ar mēles gabaliņiem. Nostiprina ar pētersīļa zariņu un pāri kārto dažus sīpola gredzenus.

4

Ja nav pacietības, protams, uzkodu var likt šķīvī arī tāpat vien - vispirms traukā liek mēles šķēles, kam pāri kārto bietes un sīpolu gredzenus.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!