Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sulu lej katliņā un karsē, pievieno nomizotu, plānās šķēlēs sagrieztu ingveru (aptuveni īkšķa lieluma gabaliņu). Tad pievieno pārējās sastāvdaļas un atstāj vārīties uz lēnas uguns.
Pa to laiku sagriež filejas nelielos gabaliņos. Liek trauciņā, pārlej ar sakultām olām.
Filejas gabaliņus apviļā rīvmaizes-panko pārslu maisījumā un fritē sakarsētā eļļā pāris minūtes, līdz tie ir zeltaini, tad ar putu karoti izņem un notecina lieko eļļu.
Katliņa saturu pārlej vok pannā vai citā piemērotā pannā un novāra, līdz mērce sabiezē, tad pievieno un iemaisa nelielā ūdens daudzumā iejauktu kartupeļu cieti.
Filejas gabaliņus liek mērcē, un apmaisa, līdz tie uzsūkuši daļu mērces. Nogriež uguni.
Pasniedz ar rīsiem, pārkaisa ar sasmalcinātiem lociņiem un grauzdētām sezama sēklām.