70Minūtes
13Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 5
1 gab.baltmaizes šķēle1 ĒKolīveļla1 gab.sīpols2 TKkarija pulveris2 TKbrūnais cukurs1 ĒKcitrona sula500 gmaltā gaļa2 gab.lauru lapas1 gab.ola150 mlpiens2 ĒKmilti pēc garšasmelnie pipari, malti pēc garšassāls
Pagatavošana
1
Sakarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem.
2
Baltmaizes šķēlei nogriež maliņas, liek to bļodiņā, pārlej ar 100ml ūdens. Sīpolu nomizo un sasmalcina.
3
Pannā sakarsē eļļu. Liek cepties sīpolus un cep 5-7 minūtes, tad pievieno kariju, cukuru, citrona sulu un cep vēl minūti.
4
Pievieno malto gaļu un cep,līdz tā sāk apbrūnēt, tad pievieno ūdenī izmērcēto, saplucināto maizi ar visu šķidrumu un iemaisa pannas saturā. Nogriež uguni.
5
Gatavo maisījumu sacepuma pārliešanai, sakuļot visas tā sastāvdaļas viendabīgā masā.
6
Pannas saturu liek cepamajā veidnē, virsū liek lauru lapas, pārlej ar olu maisījumu.
7
Liek krāsnī cepties uz 40-50 minūtēm. Tad izņem, griež gabalos un nekavējoties pasniedz ar zaļajiem salātiem vai tvaicētiem dārzeņiem.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit