Foto: Shutterstock
Interesantu garšu meklētājiem jāizmēģina šī cepto biešu recepte no "Lido" šefpavāru krājumiem.
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

sarkanās bietes burkāni kazas vai Fetaki siers pesto

Pagatavošana

1

Izvēlas mazas vai vidējas bietes un vidēji lielus burkānus.

2

Nogriež zaļumus un galus, ja tie ir gari. Krāsni uzsilda līdz 200 C, dārzeņus nomazgā un nemizotus ietin folijā.

3

Liek krāsnī un cep 70 minūtes. Izņem no krāsns, atdzesē, nomizo un griež aptuveni 0,5 cm biezās ripās.

4

Ņem kazas vai Fetas sieru, sagriež 0,5 cm biezos gabaliņos. Kārto uz galda šķīvja pamīšus – biete, siers, burkāns, siers.

5

Pēc izlikšanas ieteicams pārkaisīt ar zaļumiem un pārliet ar pesto mērci vai olīveļļu, kas sajaukta ar balzamiko.

Pasniedz kā uzkodu gan pie gaļas, gan veģetāriem ēdieniem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!