Piedāvājam šo recepti no restorānu “Tex-Mex” un “Tex-Mex Republic” pavāru krājumiem.
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
600 gtomāti savā sulā120 gsīpoli60 gpelēkās Kanādas lēcas30 gķiploki360 mldārzeņu buljons250 mltomātu sula40 gsoja15 gcukurs pēc garšassāls pēc garšaspipari lauru lapas pētersīļi
Pagatavošana
1
Sīpoliem un ķiplokiem veic pirmapstrādi, viegli apcep un savāra ar kapātiem tomātiem savā sulā, pievieno tomātu sulu un dārzeņu buljonu.
2
Pievieno garšvielas un soju.
3
Lēcas novāra sālsūdenī bez mērcēšanas, lai tās pēc iespējas mazāk plīstu.
4
Zupu pasniedz 75°C karstumā, lej traukā un zupas vidū pievieno karstas lēcas.
5
Dekorē ar kapātiem pētersīļiem.
Mazkaloriju ēdieniLauru lapasLēcasPipariPētersīļiSojaTomātu sulaDārzeņu zupasBiezzupas un krēmzupasDārzeņu buljonsKonservēti tomāti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit