Foto: Shutterstock
Gardas ananasu sukādes - kārums īstiem saldummīļiem.
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

2 gab.konservēti ananasi bundžā500 gcukurs50 mlcukura sīrups300 mlananasu sīrups no bundžas

Pagatavošana

1

Lej abu veidu sīrupus un cukuru katliņā un vāra aptuveni 4-5 minūtes, tad pievieno ananasu ripiņas un uz mazas uguns vāra aptuveni 45 minūtes.

2

Sakarsē cepeškrasni līdz 95 grādiem.

3

Izņem ananasu ripas no sīrupa, liek uz restēm un liek krāsnī uz 60-90 minūtem, līdz tās karamelizējas.

4

Atdzesē un bauda.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!