4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 gab.konservēti ananasi bundžā500 gcukurs50 mlcukura sīrups300 mlananasu sīrups no bundžas
Pagatavošana
1
Lej abu veidu sīrupus un cukuru katliņā un vāra aptuveni 4-5 minūtes, tad pievieno ananasu ripiņas un uz mazas uguns vāra aptuveni 45 minūtes.
2
Sakarsē cepeškrasni līdz 95 grādiem.
3
Izņem ananasu ripas no sīrupa, liek uz restēm un liek krāsnī uz 60-90 minūtem, līdz tās karamelizējas.
4
Atdzesē un bauda.
Ēdieni bērniemĒdieni veģetāriešiemŽāvēšana, kaltēšanaAnanasiCukura sīrupsCiti saldēdieniGavēņa laika ēdieniAnanasu sīrups
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit