15Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
250 gmakaroni, piemēram, orecchiette forma100 gpākšu pupiņas100 gcukurzirņi4 ĒKpesto2 ĒKcitronu sula smalki rīvēta citrona miziņa svaigs baziliks un piparmētras Parmezāna tipa riers
Pagatavošana
1
Katliņā uzvāra vieglu sālsūdeni un liek vārīties pastu - vāra sešas minūtes. Kad šis laiks pagājis, ūdenim pievieno pākšu pupiņas un cukurzirņu pākstis, vāra vēl 3-4 minūtes, līdz pasta un dārzeņi ir sasnieguši "al dente" stāvokli.
2
Nokāš ūdeni, ber pastu un pākšaugus atpakaļ katliņā, pievieno pesto, citrona miziņu un sulu, svaigi maltus melnos piparus. Visu maigi samaisa.
3
Sadala četrās porcijās un pasniedz, pārkaisot ar svaigām piparmētru un bazilika lapiņām, kā arī rīvētu Parmezāna sieru.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit