20Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
20 gab.lielie gliemežvāku formas makaroni (lumaconi)225 gtuncis eļļā2 ĒKcitronu sula100 gkonservēta kukurūza1 paprika lociņi2 ĒKpētersīļi sāls, pipari
Pagatavošana
1
Gliemežvāku makaronus uzvāra atbilstoši norādījumiem uz iepakojuma.
2
Nokāš, nosusina, liek salātu traukā un pārslaka ar 4 ēdamkarotēm eļļas no tunča un citronu sulu.
3
Pievieno saplucinātu tunci, konservēto kukurūzu, kubiņos sagrieztu papriku un smalki sagrieztiem lociņiem.
4
Bagātīgi pārkaisa ar kapātiem pētersīļiem, sāli un pipariem. Pasniedz nekavējoties.
Ja vēlas, salātiem var pievienot ripiņās sagrieztu svaigo gurķi, kā arī uz pusēm sagrieztus ķirštomātus. Lai labi garšo!
LaunagsVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniMazkaloriju ēdieniVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasKukurūzaMakaroniPaprikaPētersīļiSīpollokiTuncis eļļāZivju un jūras produktu salātiMakaronu salātiKarstie salātiviegliGavēņa laika ēdieniIkdienas maltīteiCitronu sula
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit