5Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
350 ggarneles1 ābols2 seleriju kāti150 gsarkanās vīnogas bez kauliņiem2 ĒKsmalki sagrieztas dilles250 gbezpiedevu jogurts vai krējums ar zemu tauku saturu lapu salāti
Pagatavošana
1
Traukā liek šķēlītēs sagrieztus, mizotus ābolus, gabaliņos sagrieztus seleriju kātus, vīnogu pusītes, vārītas garneles un smalcinātas dilles.
2
Pārlej ar bezpiedevu jogurtu, piespiež nedaudz citrona sulas un pievieno sāli un piparus pēc garšas.
3
Šķīvjos kārto saplucinātas salātu lapas, kam pāri liek sagatavoto salātu masu.
4
Pārkaisa ar nedaudz dillēm. Gatavs!
Receptes cukura diabēta slimniekiemVakariņu idejasDillesGarnelesGrieķu jogurtsLapu salātiSelerijasVīnogasĀboli
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit