8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
6 ĒKauzu pārslas165 mlkokosriekstu piens165 mlūdens1 ĒKcukurs2 1 cm biezas ananasa šķēles ingvera sakne (var nelikt) rīvēta laima miziņa kļavu sīrups
Pagatavošana
1
Katliņā lej kokosriekstu pienu un ūdeni, uzkarsē un pievieno auzu pārslas. Maisot uzvāra, līdz pārslas uzbriedušas.
2
Ananasa šķēles no vienas puses pārkaisa ar cukuru. Uzkarsē grilpannu un kārto tajā ananasu ar cukuroto pusi uz leju. Cep pāris minūtes, tad apgriež un apcep no otras puses.
3
Pasniedzot putru, tai pārkaisa smalki sakapātu ingveru, rīvētu laima miziņu un pārlej ar kļavu sīrupu.
4
Ceptās ananasu šķēles sagriež četrās daļās un pasniedz kopā ar auzu pārslu biezputru.
BrokastisĒdieni vegāniemVārīšanaAuzu pārslasIngversKļavu sīrupsLaimsŪdensKokosriekstu piensPutras un biezputras
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit