Foto: Vida Press
Klasisko brokastu ēdienu auzu pārslu putru var gatavot dažādi - vieni to vāra pienā, citi - ūdenī, vēl citi vienkārši pārlej ar karstu ūdeni un uzbriedina. Piedāvājam vēl kādu variantu - vārīt kokosriekstu pienā, papildinot ar svaigu ingveru un, piemēram, grilpannā ceptiem ananasiem. Sāc dienu citādi!
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
6 ĒKauzu pārslas165 mlkokosriekstu piens165 mlūdens1 ĒKcukurs2 1 cm biezas ananasa šķēles ingvera sakne (var nelikt) rīvēta laima miziņa kļavu sīrups

Pagatavošana

1

Katliņā lej kokosriekstu pienu un ūdeni, uzkarsē un pievieno auzu pārslas. Maisot uzvāra, līdz pārslas uzbriedušas.

2

Ananasa šķēles no vienas puses pārkaisa ar cukuru. Uzkarsē grilpannu un kārto tajā ananasu ar cukuroto pusi uz leju. Cep pāris minūtes, tad apgriež un apcep no otras puses.

3

Pasniedzot putru, tai pārkaisa smalki sakapātu ingveru, rīvētu laima miziņu un pārlej ar kļavu sīrupu.

4

Ceptās ananasu šķēles sagriež četrās daļās un pasniedz kopā ar auzu pārslu biezputru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!