Sastāvdaļas
Pagatavošana
Maltajai gaļai pievieno saspiestu ķiploku, kaltētās paprikas pārslas, oregano, sāli un piparus, visu kārtīgi samīca. Sadala četrās daļās un ieliek saldētavā uz 10 minūtēm.
Tikmēr uzkarsē pannu, kurā ieliets nedaudz eļļas. Izņem gaļu no saldētavas, ar rokām saveļ četras burgerkotletes un apcep no abām pusēm.
Gatavo ceptos sīpolu gredzenus: sīpolus iemērc paniņās uz 10 minūtēm, pēc tam apviļā miltos, tad vēlreiz iemērc paniņās un pēc tam apviļā rīvmaizē. Dziļā pannā sakarsē eļļu, kurā uzmanīgi liek panētos sīpolus. Cep 2-3 minūtes, līdz sīpoli kļūst zeltaini brūni. Ar putu karoti izceļ no pannas un liek uz papīra salvetes, tādā veidā nosusinot lieko eļļu. Pasniedz nekavējoties.
Veido burgerus: Grauzdēto maizīti pārsmērē ar sinepēm, pārsedz ar salātlapu, kam pāri kārto burgerkotleti, tomātu šķēles un pipargurķus. Pasniedz ar ceptiem sīpolu gredzeniem un kraukšķīgiem kartupeļiem frī.