35Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
1 neliels sarkanais sīpols400 gsviesta ķirbis600 mldārzeņu buljons1 šķipsnasvaigi malts muskatrieksts sāls, svaigi malti melnie pipari165 gkonservēta kukurūza1 ĒKsvaigi pētersīļi, sakapāti rīsu galetes
Pagatavošana
1
Sīpolu smalki sagriež. Nelielu daļu atliek malā, noderēs garnēšanai. Pārējo sīpolu liek katliņā kopā ar gabaliņos sagrieztu sviesta ķirbi, buljonu, šķipsnu muskatrieksta un garšvielām. Visu vāra.
2
Kad buljons sāk burbuļot, vāra vēl 15 minūtes un pēc tam pievieno kukurūzu. Pēc tās pievienošanas zupu vāra vēl piecas minūtes. Lai padarītu zupu biezāku, dažus ķirbja gabaliņus katliņā samīca ar dakšiņu.
3
Zupu lej bļodiņās un rotā ar sarkanā sīpola gabaliņiem, pētersīļiem un melnajiem pipariem. Pasniedz kopā ar rīsu galetēm.
Mazkaloriju ēdieniĒdieni vegāniemĒdieni veģetāriešiemĀrstnieciskais uztursPētersīļiDārzeņu zupasGavēņa laika ēdieniDārzeņu buljonsMuskatriekstsKonservēta kukurūzaķirbis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit