Sastāvdaļas
Pagatavošana
Butes filejas bezādas pusi apkaisa ar timiāna lapām, garšvielām, sarīvētu citrona miziņu un uzspiež pa virsu citrona sulu. Kad tas izdarīts, butes ar iemarinēto pusi uz leju liek uz cepamā papīra, kuru ieliek tvaicēšanas sietā, ko liek virs katla ar vārošu ūdeni.
Butes tvaicē aptuveni piecas minūtes, un kad tās ir gatavas, atstāj uz cepamā papīra "atpūsties".
Kuskusu ieber karstā, tikko vārītā ūdenī un ļauj tam četras minūtes uzbriest. Pēc tam notecina lieko ūdeni un apmaisa kuskusu ar dakšiņu, lai tas būtu irdens.
Kuskusā iemaisa sagrieztas žāvētās aprikozes, sagrieztus tomātus (ieteicams izņemt sēkliņas), sakapātus kaperus un viegli sakapātas ūdenskrešu lapas. Nevajag skopoties arī ar garšvielām!
Kuskusu sadala divās bļodiņās un pāri liek butes fileju. Maltīti rotā ar timiāna zariņiem.
Piedevās var pasniegt tvaicētus dārzeņus vai zaļumu salātus. Lai labi garšo!