Sastāvdaļas
Pagatavošana
Gatavo pamatni. Bļodā samaisa sasmalcinātus cepumus ar kanēli un brūno cukuru. Pievieno kausētu sviestu un kārtīgi samaisa.
Iegūto cepumu masu ber kūkas veidnē ar noņemamām malām un ar karoti vai lāpstiņu vienmērīgi izlīdzina un saplacina. Liek ledusskapī uz aptuveni pusstundu.
Gatavo krēmu. Krēmsieram pievieno citrona sulu un iemaisa. Tad pievieno saldo krējumu un kuļ, līdz masa sāk sabiezēt. Pievieno cukuru un turpina kult vēl pāris minūtes.
Krēmu sadala divās daļās. Vienai daļai pievieno sasmalcinātos "Oreo" cepumus un iemaisa, līdz iegūst viendabīgu masu. Otrai daļai pievieno "Nutella" krēmu un iemaisa, līdz iegūst viendabīgu masu.
Izņem no ledusskapja kūkas pamatni. Liek "Oreo" krēma pildījumu virs pamatnes, izlīdzina un liek ledusskapī aptuveni uz pusstundu. Tad izņem, liek vednē "Nutella" krēma pildījumu, izlīdzina un liek ledusskapī uz 3-4 stundām vai uz visu nakti.
Pirms pasniegšanas veidnei noņem malu un dekorē kūku ar "Oreo" cepumiem.