11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
150 gcigoriņu salāti50 gvalrieksti80 gGorgonzolas siers50 gselerijas kāti1 ābols1 bumbieris MĒRCEI:100 mlolīveļļa1 apelsīns10 gciedru rieksti pēc garšassāls, pipari
Pagatavošana
1
Uz šķīvja saulstaru formā kārto cigoriņu salātu lapas, kurām pa virsu, ļaujoties brīvam fantāzijas lidojumam, kārto pārējās sastāvdaļas – grauzdētus valriekstus, gorgonzolas sieru, pusgredzenos sagrieztus seleriju kātus, plānās šķēlītēs sagrieztu ābolu vai bumbieri.
2
Pagatavo eļļas mērci ar svaigu apelsīnu filejām un maurlociņiem, pievieno ceptus ciedru riekstus. Sāls un pipari - pēc garšas.
Mazkaloriju ēdieniApelsīniCiedru riekstiCigoriņiOlīveļļaSelerijasĀboliDažādi salātiviegliBumbieriBez termiskas apstrādesValriekstiGorgonzola
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit