15Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
4 vistas krūtiņas bez ādas, sagriezta strēmelēs250 golu nūdeles1 ĒKeļļa3 ĒKsojas mērce2 smalki kapātas ķiploka daiviņas puse no sarkanās, zaļās un dzeltenās paprikas, sagrieztas strēmelēs250 gplānās strēmelēs sagriezti (sarīvēti) burkāni1 sīpolloku bunte
Pagatavošana
1
Sakarsē eļļu vokpannā, pievieno vistas gabaliņus un cep aptuveni piecas minūtes, līdz gaļa ieguvusi viegli brūnu nokrāsu.
2
Pannas saturam pievieno sojas mērci, ķiplokus, papriku un apcep visu aptuveni divas minūtes. Kad dārzeņi apcepušies, liec klāt plānās burkānu strēmeles un cep vēl divas minūtes.
3
Liec verdošā ūdenī vārīties nūdeles tik ilgi, kā norādīts uz iepakojuma. Kad nūdeles gatavas, pievieno tās pannas saturam un kārtīgi iemaisi tās, lai mērce noklāj visas nūdeles. Ja nepieciešams, var papildus pievienot sojas mērci.
4
Pirms pasniegšanas pievieno ripās sagrieztus sīpollokus.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit