Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sakarsē krāsni 200 grādus karstu.
Izkārto uz ar cepamo papīru izklātas plāts kartupeļu šķēles, apslaka tās ar olīveļļu un sāli. Cep aptuveni 30 minūtes.
Vāra zaļos zirnīšus sālsūdenī aptuveni piecas minūtes.
Sablendē vai kā citādāk sasmalcina maizi smalkās drupačās, kas līdzīgas rīvmaizei, un sajauc to kopā ar izvārītajiem zirnīšiem. Samaisa to visu kopā un tad sablendē.
Atstāj masu atdzesēties.
Izkārto zivs filejas uz cepamās plāts un apslaka tās ar citronu sulu. Katru fileju pārsmērē ar majonēzi un virsū kārto zirnīšu un maizes panējumu.
Apgriež uz plāts esošās kartupeļu šķēles un liek cepeškrāsnī plāti ar zivi. Cep 10 minūtes. Izņem plāti ar zivi, izkārto tajā ķirštomātus un cep vēl piecas minūtes vai tik ilgi, līdz zivs ir izcepusies.
Pasniedz kartupeļu šķēles kopā ar zivs fileju un ceptajiem ķirštomātiem.