20Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
200 gsvaigi un saldēti dārzeņi (pupas, zirņi, sparģeļi, jaunais kabacis)200 gkonservētas baltās pupiņas4 ĒKsmalki sagriezti sīpolloki700 mldārzeņu buljons70 gneliela izmēra makaroni3 ĒKpesto
Pagatavošana
1
iek vārīties sālsūdeni makaronu vārīšanai. Tikmēr notīra un sagriež gabaliņos svaigos dārzeņos. Ja izmanto zirnīšu pākstis, tās atstāj veselas. Novāra makaronus gandrīz mīkstus (al dente). Nokāš un noliek malā. Nokāš arī konservētās pupiņas.
2
Citā katliņā uzkarsē buljonu, tajā ieber saldētos dārzeņus un vēlreiz uzvāra. Pievieno svaigos dārzeņus un uz nelielas uguns vāra apmēram 5 minūtes, līdz visi dārzeņi ir gatavi. Pievieno izvārītos makaronus, konservētās pupas un iemaisa pesto. Ļauj, lai zupa vēlreiz uzmet burbuli un vakariņas ir gatavas. Pasniedzot apber ar smalki sagrieztiem zaļajiem lokiem.
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni vegāniemĒdieni veģetāriešiemVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasMakaroniPestoSaldēti dārzeņiSīpollokiDārzeņu zupasviegliGavēņa laika ēdieniDārzeņu buljonsIkdienas maltīteiKonservētas pupiņas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit