Foto: Tasty
Atšķirībā no kotletēm šoreiz gaļu nevis samaļ gaļas mašīnā, bet smalki, jo smalki sagriež ar nazi. Plācenīši ļoti ātri ir gatavi, jo nelielās gaļas kripatiņas strauji izkarst. Svarīgi ir tos nepārcept, citādi fileja zaudē savu sulīgumu un maigo garšu.
30Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
100 gkonservēta kukurūza300 gvistas fileja2 ĒKmilti0.5 TKsāls1 pētersīļa zariņš1 liela ola3 ĒKeļļa

Pagatavošana

1

Ar nazi smalki sagriež vistas filejas, liek bļodā, piejauc klāt olu, kukurūzu, miltus un sāli. Smalki sagriež pētersīļus un piejauc plācenīšu mīklai.

2

Karsē pannu ar eļļu, uz vidējas uguns cep plācenīšus no abām pusēm, līdz tie zeltaini. Pasniedz ar salātiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!