30Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
100 gkonservēta kukurūza300 gvistas fileja2 ĒKmilti0.5 TKsāls1 pētersīļa zariņš1 liela ola3 ĒKeļļa
Pagatavošana
1
Ar nazi smalki sagriež vistas filejas, liek bļodā, piejauc klāt olu, kukurūzu, miltus un sāli. Smalki sagriež pētersīļus un piejauc plācenīšu mīklai.
2
Karsē pannu ar eļļu, uz vidējas uguns cep plācenīšus no abām pusēm, līdz tie zeltaini. Pasniedz ar salātiem.
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniCepšanaPannā cepts ēdiensPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasAugu eļļaMiltiOlasPētersīļiVistas filejaGaļas ēdieniviegliIkdienas maltīteisalsKonservēta kukurūza
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit