Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Ja ierasts gaļu panēt olā un miltos, bet meklē ko citādāku, izmēģini šo recepti, kurā vistas fileja tiek panēta kukurūzas miltos.
25Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
4 vistas filejas1 TKsinepju pulveris100 gmilti1 ola150 gsmalka maluma kukurūzas putraimi50 mlrapšu eļļa50 gsviests pasniegšanai - cepti kartupeļi, dārzeņi, citrons

Pagatavošana

1

Vistas filejas gareniski pārgriež uz pusēm un ar gaļas āmuriņu izklapē, lai šķēles būtu vienmērīgi biezas.

2

Miltus samaisa ar sinepju pulveri. Atsevišķā šķīvī ber kukurūzas miltus, olu viegli sakuļ bļodiņā.

3

Vispirms vistas filejas šķēles apvārta miltos, tad iemērc olā, bet beigās apvārta kukurūzas miltos. Pārliecinies, ka panējums vienmērīgi klāj visu gaļu.

4

Lielā pannā uz vidējas liesmas sakarsē eļļu un sviestu. Liek cepties šniceles - cep aptuveni divas minūtes no katras puses vai, līdz vista ir izcepusies.

Pasniedz ar ceptām kartupeļu daiviņām, tvaicētiem dārzeņiem un svaigu citronu. Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!