Sastāvdaļas
Pagatavošana
Visas marinādei nepieciešamās sastāvdaļas sajauc kopā piestā vai blenderī, līdz tiek iegūta viendabīga masa.
Gatavo marinādi apsmērē vistas spārniņiem, nosedz ar foliju vai pārtikas plēvi un liek ledusskapī, ļaujot spārniņiem marinēties vismaz divas stundas. Labākam efektam vistu var sagatavot iepriekšējā vakarā un atstāt ledusskapī uz nakti.
Vistas cepšanai nepieciešama cepeškrāsns vai grils. Uz grila tos būs nepieciešams gatavot aptuveni 12 minūtes, līdz spārniņi kļuvuši brūni.
Bet, ja cepšanai izmanto cepeškrāsni, tad pirms likšanas tajā, vistas spārniņus nedaudz apbrūnina uz pannas, un tikai pēc tam liek cepeškrāsnī, kas iepriekš uzsildīta līdz 200 grādiem. Cep aptuveni 15 minūtes.
Pāri palikušo marinādi lej nelielā pannā un pievieno medu. Marinādes mērci uzsilda un lej pāri gatavajiem vistas spārniņiem, kamēr tie vēl ir karsti.
Vistas spārniņus pasniedz kopā ar salsas mērci, salātiem, rīsiem un dekorē ar laima daiviņām. Labu apetīti!