6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
50 gsvaigi malta kafija pēc garšasbrūnais cukurs600 mlpiens100 gtumšā šokolāde ledus100 mlputukrējums
Pagatavošana
1
Kafiju pārlej ar 600 ml vāroša ūdesn. Pievieno cukuru, visu samaisa un atdzesē.
2
Tikmēr katliņā lej pienu, pievieno šokolādi. Lēnām karsējot un ik pa laikam samaisot, izkausē šokolādi.
3
Šokolādes pienu lej lielā traukā, pievieno atdzesēto kafiju. Visu samaisa un atdzesē ledusskapī vismaz stundu.
4
Ņem četras augstas stikla krūzes vai glāzes, liek tajās ledus kubiņus. Atdzesēto kafijas dzērienu samaisa un salej pa krūzītēm.
5
Dekorē ar putukrējumu vai saldējumu.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit