Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Uzmundrinošs kofeīna lādiņš labākai dienai. Putukrējuma vietā dzērienam var pievienot vaniļas, vai vēl labāk, kafijas saldējuma bumbiņu. Gatavošanas process - ilgs, tomēr rezultāts ir pūliņu un gaidīšanas vērts. Izbaudi!
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
50 gsvaigi malta kafija pēc garšasbrūnais cukurs600 mlpiens100 gtumšā šokolāde ledus100 mlputukrējums

Pagatavošana

1

Kafiju pārlej ar 600 ml vāroša ūdesn. Pievieno cukuru, visu samaisa un atdzesē.

2

Tikmēr katliņā lej pienu, pievieno šokolādi. Lēnām karsējot un ik pa laikam samaisot, izkausē šokolādi.

3

Šokolādes pienu lej lielā traukā, pievieno atdzesēto kafiju. Visu samaisa un atdzesē ledusskapī vismaz stundu.

4

Ņem četras augstas stikla krūzes vai glāzes, liek tajās ledus kubiņus. Atdzesēto kafijas dzērienu samaisa un salej pa krūzītēm.

5

Dekorē ar putukrējumu vai saldējumu.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!