ceptas reņģes sardīnes
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Vienkārša reņģīšu uzkoda Vidusjūras gaumē ar zaļajām olīvām, smalki sakapātu sarkano sīpolu un ķiploku. Lieliski saderēsies ar citām Vidusjūras stila uzkodām.
30Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
12 reņģes2 ĒKsviests2 ĒKolīveļļa1 citrons SALSAI:100 gzaļās olīvas1 ķiploku daiviņa0.5 sarkanais sīpols2 ĒKkapāti pētersīļi50 mlolīveļļa šķipsnasāls šķipsnamelnie pipari

Pagatavošana

1

Smalki sakapā ķiploku, sīpolu un petersīļu zaļumus, sajauc ar olīvām, olīveļļu, pēc garšas pievieno sāli un melnos piparus.

2

Sakarsē pannā eļļu ar sviestu un, kad sviests izkusis, cep reņģes no abām pusēm zeltainas.

3

Pasniedzot aplaista ar olīvu salsu, klāt liek daiviņās sagrieztu citronu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!