30Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
12 reņģes2 ĒKsviests2 ĒKolīveļļa1 citrons SALSAI:100 gzaļās olīvas1 ķiploku daiviņa0.5 sarkanais sīpols2 ĒKkapāti pētersīļi50 mlolīveļļa šķipsnasāls šķipsnamelnie pipari
Pagatavošana
1
Smalki sakapā ķiploku, sīpolu un petersīļu zaļumus, sajauc ar olīvām, olīveļļu, pēc garšas pievieno sāli un melnos piparus.
2
Sakarsē pannā eļļu ar sviestu un, kad sviests izkusis, cep reņģes no abām pusēm zeltainas.
3
Pasniedzot aplaista ar olīvu salsu, klāt liek daiviņās sagrieztu citronu.
LaunagsĀtri pagatavojami ēdieniPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasZivju un jūras produktu uzkodasCitroniPētersīļiReņģesSarkanie sīpoliSviestsOlīvas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit