25Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
2 lieli liellopa steiki šķipsnasāls0.5 ĒKpaprikas pulveris0.5 ĒKmaltas romiešu ķimenes0.5 ĒKraudene olīveļļa
Pagatavošana
1
Pirms cepšanas ļauj gaļai sasilt līdz istabas temperatūrai, kā arī, ja tā marinējusies visu nakti un tas ir nepieciešms, jānosusina sausa.
2
Nelielā bļodiņā samaisa krietnu šķipsnu ar sāli kopā ar garšvielām. Ierīvē gaļu ar garšvielām un ļauj marinēties apmēram 1 stundu.
3
Sakarsē sausu grila pannu. Apvārta gaļu olīveļļā un liek uz pannas. Cep no katras puses apmēram 4 - 5 minūtes. Ļauj gaļai atpūsties 10 minūtes, apsedzot to ar foliju.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit