Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Apstrādā steiku ar sauso marinādi un ļauj gaļai marinēties vismaz vienu stundu. To var atstāt arī ledusskapī, ietītu pārtikas plēvē uz visu nakti. Sāls mīkstinās gaļas šķiedras un steiks izcepsies mīksts un sulīgs.
25Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
2 lieli liellopa steiki šķipsnasāls0.5 ĒKpaprikas pulveris0.5 ĒKmaltas romiešu ķimenes0.5 ĒKraudene olīveļļa

Pagatavošana

1

Pirms cepšanas ļauj gaļai sasilt līdz istabas temperatūrai, kā arī, ja tā marinējusies visu nakti un tas ir nepieciešms, jānosusina sausa.

2

Nelielā bļodiņā samaisa krietnu šķipsnu ar sāli kopā ar garšvielām. Ierīvē gaļu ar garšvielām un ļauj marinēties apmēram 1 stundu.

3

Sakarsē sausu grila pannu. Apvārta gaļu olīveļļā un liek uz pannas. Cep no katras puses apmēram 4 - 5 minūtes. Ļauj gaļai atpūsties 10 minūtes, apsedzot to ar foliju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!