25Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
15 mlolīveļļa1 sīpols1 ķiploka daiviņa2 nelielas paprikas5 mlkarija pulveris5 mlbrūnais cukurs1 saujasakapāti tomāti350 gskumbrija8 šķēlesrudzu maize lapu salāti6 bez čaumalas vārītas olas
Pagatavošana
1
Pannā uzkarsē olīveļļu un liek klāt sakapātu sīpolu – to cep tik ilgi, kamēr sīpols kļuvis caurspīdīgs.
2
Klāt piemaisa sakapātu ķiploka daiviņu, sagrieztu papriku, kariju un cukuru. Visu cep aptuveni divas minūtes.
3
Pēc tam pievieno tomātus, sutinot pannā tik ilgi, kamēr tie kļūst silti. Tad gabaliņos saplūkā skumbriju, un pievieno pārējām sastāvdaļām pannā.
4
Visu sautē pannā vēl aptuveni 15 minūtes uz lēnas uguns.
5
Pasniedz, liekot skumbrijas siltos salātiņus uz grauzdētas rudzu maizes, pa virsu uzliekot arī kādu lapu salātlapu un bez čaumalas vārītu olu.
Olas iemācies pagatavot pēc šīs pamācības.
Lai labi garšo!
BrokastisPannā cepts ēdiensPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasKanapē un sviestmaizesBrūnais cukursKarijsLapu salātiOlasOlīveļļaPaprikaRupjmaizeSkumbrijaTomātiZivju un jūras produktu salātiPicas un karstmaizesSīpoli
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit