Sastāvdaļas
Pagatavošana
Vistas fileju šķērsām pārgriež uz pusēm, iegūstot divas gaļas šķēles. Pārsedz ar pārtikas plēvi un ar gaļas āmuriņu izklapē vienmērīgā biezumā (ne pārāk plāni).
Pārziež filejas šķēles ar olīveļļu, pārkaisa ar sāli un svaigi maltiem melnajiem pipariem, kā arī timiānu.
Uzkarsē grilpannu un apcep gaļu no abām pusēm (aptuveni 3-4 minūtes), līdz gatava. Gaļu atliek malā un pārsedz ar foliju (lai neatdzistu).
Saldo kartupeļu šķēlītes pārsmērē ar atlikušo eļļu un cep grila pannā, līdz gatavas - aptuveni 5 minutes.
Kamēr cepas kartupeļi, tvaicē dārzeņus, kā arī gatavo mērci - kapātus zaļumus un saspiestu ķiploka daiviņu samaisa ar sviestu.
Saldo kartupeļu šķēlītes liek siltos porciju šķīvjos, pāri kārto tvaicētus brokoļus un pākšu pupiņas. Dārzeņus nosedz ar grilēto vistas krūtiņu, kurai virsū liek zaļumu sviestu.
Lai labi garšo!