Foto: Shutterstock
Svaiga un viegla aukstā zupa ar nelielu pikantumu - salami desas gabaliņiem. Daudz ātrāk zupu varēs pagatavot, ja kartupeļi un olas būs jau novārīti.
105Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
6 kartupeļi6 olas5 vidēji gurķi5 redīsi150 gsalami saujadilles daži sīpolloki1 lkefīrs800 mlnesaldināts kvass pēc garšasābolu etiķis pēc garšassāls skābs krējums pasniegšanai

Pagatavošana

1

Novāra cietas olas un kartupeļus. Kad tie atdzisuši, sagriež kubiņos. Smalki sagriež gurķus, redīsu, dilles, lokus un salami.

2

Lokus apber ar sāli un ar karoti nedaudz paspaida, liek katlā. Pievieno visas sastāvdaļas, aplej ar kefīru un lvasu, labi samaisa. Pēc garšas pievieno sāli, ābolu etiķi. Liek ledusskapī apmēram uz vienu stundu.

3

Pasniedzot katrā šķīvī liek karoti skāba krējuma.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!