105Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
6 kartupeļi6 olas5 vidēji gurķi5 redīsi150 gsalami saujadilles daži sīpolloki1 lkefīrs800 mlnesaldināts kvass pēc garšasābolu etiķis pēc garšassāls skābs krējums pasniegšanai
Pagatavošana
1
Novāra cietas olas un kartupeļus. Kad tie atdzisuši, sagriež kubiņos. Smalki sagriež gurķus, redīsu, dilles, lokus un salami.
2
Lokus apber ar sāli un ar karoti nedaudz paspaida, liek katlā. Pievieno visas sastāvdaļas, aplej ar kefīru un lvasu, labi samaisa. Pēc garšas pievieno sāli, ābolu etiķi. Liek ledusskapī apmēram uz vienu stundu.
3
Pasniedzot katrā šķīvī liek karoti skāba krējuma.
Lai labi garšo!
PusdienasLaunagsVakariņasVārīšanaKrievu nacionālā virtuvePasniegt atdzesētuDillesGurķiKartupeļiKvassOlasRedīsiSalamiSkābais krējumsSīpollokiĀbolu etiķisAukstās zupasviegliIkdienas maltīteiViegla vasaras maltīteKefīrssals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit