65Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
250 mlsagrieztas zemenes0.5 citrons saujabazilika lapiņas1 lūdens ledus
Pagatavošana
1
Lielā krūkā liek zemenes, citrona šķēles, bazilika lapiņas, ledu un ar koka karoti samaisa. Maisīšanas brīdī ar karoti nedaudz paspaida citronus, aplej ar aukstu ūdeni un ļauj garšām sadraudzēties apmēram 1 stundu.
2
Pasniedz, katrā glāzē liekot augļus un aplejot ar ūdeni.
Līgo svētku un Jāņu receptesPasniegt atdzesētuBaziliksCitroniZemenesŪdensDažādi dzērieniLedusBez termiskas apstrādes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit