vītināti tomāti
Foto: DELFI
Nedaudz pacietības un tu iegūsi gardus vītinatos tomātus. Sakarsē cepeškrāsni uz 80ºC, liec tajā tomātus un aizmirsti uz pusotru stundu. Tomēr uzliec kādu atgādinājuma zvanu, lai neaizmirstu pavisam. Tomātus var izmantot gan siltus, gan aukstus.
95Minūtes
3Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
4 lieli tomāti1 ĒKolīveļļa1 TKtimiāns

Pagatavošana

1

Tomātus apslacina ar eļļu, apkaisa ar sausu timiānu un liek sakarsētā cepeškrāsnī.

2

Gatavus tomātus pasniedz ar ceptu vai grilētu gaļu, var pievienot kā piedevu pie salātiem, makaroniem vai risoto.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!