9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
1 ĒKolīveļļa5 vidēji lielas jūras ķemmītes, pārgrieztas uz pusēm1 ķiploka daiviņa, saspiesta vai sagriezta plānās šķēlītēs1 neliels čili pipars, bez sēklām, sakapāts sula no puslaima svaigs koriandrs PASNIEGŠANAI: vārīti vai tvaicēti cukurzirņi kraukšķīga maize
Pagatavošana
1
Pannā uzkarsē olīveļļu un liek cepties ķemmītes. Karsē aptuveni minūti no vienas puses (vai, līdz gardums kļūst zeltaini brūns), tad apgriež uz otru pusi, pievieno ķiploku un čili un cep vēl minūti. Svarīgi tās nepārcept, citādi ķemmītes kļūs sīkstas kā gumija!
2
Gatavajām ķemmītēm pārslaka citronu sulu, pārkaisa ar sāli un pipariem un svaiga koriandra lapām.
Ēd ar tvaicētiem cukurzirņiem un kraukšķīgu maizi. Lai labi garšo!
Ziemassvētku receptesĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiRomantiskas vakariņasPannā cepts ēdiensZivju un jūras produktu uzkodasJūras ķemmītesKinzaMaizeZirņiČiliĶiplokiZivju un jūras produktu ēdieni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit