50Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
750 gjaunie kartupeļi4 ĒKolīveļļa1 ķiploks50 ganšovu filejas300 gķirštomāti ķekaros4 ĒKsagrieztas olīvas (melnās un zaļās) melnie pipari
Pagatavošana
1
Cepeškrāsni uzsilda līdz 200 grādiem.
2
Nomazgātus jaunos kartupeļus liek cepamajā pannā un apslaksta ar divām ēdamkarotēm olīveļļu.
Kartupeļus cep uz cepeškrāsns vidējām restītēm aptuveni 20 minūtes.
3
Kad tas izdarīts, kartupeļus ņem ārā no cepeškrāsns, un uz pannas tiem klāt pieliek ķiršu tomātus, viena ķiploka daiviņas, anšovu filejas šķēlītes un olīvas. Pārlej atlikušo eļļu un pārber nedaudz svaigi maltus melnos piparus.
4
Cepamo pannu liek atpakaļ cepeškrāsnī un cep aptuveni 20-25 minūtes, līdz kartupeļi ir mīksti un tomātu miziņas sasprāgušas.
Dārzeņus pasniedz siltus. Labu apetīti!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit