15Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
3 saujasarbūza gabaliņi1 garais gurķis (vai 2 īsie gurķi)50 gfetas siers piparmētru lapiņas3 ĒKbaltvīna etiķis1 ĒKolīveļļa svaigi malti melnie pipari sāls
Pagatavošana
1
Ņem lielu salātu bļodu, kurā ber arbūza gabaliņus, sagrieztas gurķu šķēlītes, sadrupinātu fetas sieru. Visam pa virsu lej baltvīna etiķi un olīveļļu.
2
Pēc garšas pievieno svaigi maltus piparus un sāli. Sastāvdaļas apmaisa. Pievieno dažas ēdamkarotes ar sasmalcinātām piparmētru lapiņām.
3
Salātus uz neilgu brīdi ieliek ledusskapī (aptuveni 5 min).
4
Pasniedz uz lieliem salātu šķīvjiem, dekorējot ar svaigām piparmētru lapiņām.
Lai labi garšo!
BrokastisLaunagsĒdieni veģetāriešiemFetas siersGurķiPiparmētrasDārzeņu salātiDažādi salātiBez termiskas apstrādesArbūzssalsBaltvīna etiķis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit