5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
8 vistas stilbiņi200 mlbezpiedevu jogurts1 ĒKcitronu sula2 ĒKtanduri1 ĒKrīvēti ķiploki
Pagatavošana
1
Bļodā sajauc bezpiedevu jogurtu ar rīvētiem ķiplokiem un tanduri garšvielu maisījumu. Veikalā nopērkams gan sauss, gan pastas veida tanduri maisījums. Tas nemainīs marinādes garšu.
2
Marinādē iemaisa vistas stilbiņus, nosedz bļodu un liek marinēties vismaz uz 2 stundām vai uz visu nakti.
3
Liek karsēties cepeškrāsni uz 180ºC. Sagatavo cepamo plāti, to izklājot ar foliju un iesmērējot ar eļļu. Uz plāts kārto stilbiņus un liek karstā cepeškrāsnī. Cep apmēram 45 - 60 minūtes, līdz stilbiņi izcepušies cauri un ieguvuši skaistu sarkanu, kraukšķīgu garioziņu. Pasniedz.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit