Sastāvdaļas
Pagatavošana
Cauraudža gabaliņu apkaisa ar sāli no abām pusēm un noliek ievilkties uz divām trim stundām.
Pēc tam noskalo sāli, nosusina gaļas gabalu. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem.
Cauraudža ādu apkaisa ar sāli un pipariem. Gaļu liek uz nelielām restītēm (ādas puse uz leju), kas ielien cepamajā traukā, un trauka pamatnē ielej nedaudz ūdens (1cm augstumā).
Cep aptuveni pusotru stundu. Kad gaļa gatava, atstāj to atpūsties uz 15 minūtēm.
30 minūtes pirms pasniegšanas, nomazgā pupiņas un sagriež nelielos gabaliņos. Vāra verdošā ūdenī aptuveni divas trīs minūtes.
Pēc tam nosusina un noskalo zem auksta ūdens. Lielos gabaliņos sagriež olīvas, sajauc kopā ar saspiestu ķiploku, sasmalcinātiem anšoviem un eļļu. Tapenādē iemaisa pupiņas.
Pirms pasniegšanas, cūkgaļas cauraudzi sagriež 18 nelielos kvadrātiņos. Kārto uz šķīvjiem cūkgaļas gabaliņus, un ap tiem izkārto pupiņu tapenādi.
Lai labi garšo!