Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sagatavo marinādi garnelēm. Izspiež sulu no vienas laima puses, iemaisa kapātu ķiploku, šķipsnu čili piparus, sojas mērci, vienu ēdamkaroti olīveļļas. Marinādē liek notīrītas garneles, kurām no muguras izņemta arī zarniņa. Garnelēm ļauj kādas 15 minūtes marinēties.
Tikmēr kubiņos sagriež arbūzu, fetas sieru. Sajauc salātu mērci. Izspiež sulu no otras laima puses, sajauc ar divām atlikušajām olīveļļas karotēm, pievieno nedaudz sāli (atceries, ka salātos ir sāļais fetas siers), melnos piparus un medu. Visu labi samaisa.
Sakarsē pannu cepšanai ar eļļu. Kad panna karsta, tajā liek garneles un cep no katras puses apmēram minūti, līdz tās kļūst sārtas.
Kārto salātus: liek bļodā arbūza gabaliņus, pa virsu pārber fetas gabaliņus, ceptās garneles, uzlej mērci, bet nemaisa. Grezno ar zaļajiem dīgstiem un sēkliņām. Pasniedz.