20Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
30 mlsojas mērce30 mlmedus30 mlrīsu vīns (vai sauss šerijs)5 mlsezama eļļa300 golu nūdeles10 mlzemesriekstu eļļa2 ķiploku daiviņas1 bunte sīpolloki200 gšitake sēnes1 bunte Āzijas kāposts sezama sēklas
Pagatavošana
1
Trauciņā sajauc sojas mērci, rīsu vīnu, medu, sezama eļļu, un noliek malā.
2
Pagatavo olu nūdeles pēc norādījumiem, kas rakstīti uz to iepakojuma, nosusina un atstāj siltajā bļodā.
3
Ņem vokpannu un uzkarsē tajā zemesriekstu eļļu. Pannā saber sakapātus sīpollokus un saspiestas ķiploku daiviņas, maisot cep aptuveni divas minūtes.
4
Ņem šitake sēnes (pirms lietošanas 10h izmērcē ūdenī, nogriež kātiņus un sagriež uz pusēm) un arī ber vokpannā, maisot cep aptuveni piecas minūtes.
5
Vokpannā sēnēm pievieno Āzijas kāposta (pok choi) lapas un pagatavoto sojas mērci, apmaisa un pannu ņem nost no plīts.
6
Pasniedz nūdeles, liekot tās uz šķīvjiem. Pa virsu liek apceptās sēnes ar dārzeņiem, bet visu apkaisa ar apgrauzdētām sezama sēkliņām.
Labu apetīti!
VakariņasĀtri pagatavojami ēdieniPannā cepts ēdiensPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasLapu salātiMedusSezama sēklasSezama eļļaSojas mērceSīpollokiZemesriekstu eļļaĶiplokiŠerijsŠitake sēnesSēņu ēdieniCiti ēdieniviegliIkdienas maltīteiOlu nūdeles
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit