kokteilis, alus, mohito
Foto: Publicitātes foto

Šo spridzīgo kokteili noteikti ir vērts pamēģināt tiem, kuri vēlas nobaudīt ko jaunu. Klasiskais mohito apspēlēts jaunā gaismā – piparmētru sīrupam un laimam pievienots alus. Recepti Tasty.lv piedāvā izklaides un atpūtas vietas "Klondaika" bārmeņi.

5Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
250 mlalus20 mlpiparmētru sīrups20 mllaima sula smalkais ledus piparmētras

Pagatavošana

1

Kokteili gatavo lielā glāzē. Glāzē iespiež laima sulu, pievieno sīrupu un dažas piparmētru lapiņas.

2

Pēc tam glāzē ieber nedaudz ledu, un pārlej ar alu. Kokteili viegli apmaisa.

3

Pasniedz, glāzi izdekorējot ar laima daiviņu vai šķēlīti un piparmētru lapiņām.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!