45Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
200 mlūdens100 mlbalzamiko etiķis70 mlsojas mērce2 ĒKcukurs2 ķiploku daiviņas1 mazs čili pipars8 vistu stilbiņi
Pagatavošana
1
Lej katliņā ūdeni, balzamiko etiķi un sojas mērci, pievieno cukuru, ķiplokus un nelielu čili piparu. Maisot silda, līdz cukurs izšķīdis. Mērcē iegulda vistu stilbiņus, strauji uzvāra, noregulē nelielu karstumu un, nosedzot ar vāku, sutina stilbiņus 20 minūtes.
2
Noņem vāku, palielina uguns intensitāti un, ik pa brīdim pagrozot, turpina karsēt, līdz mērce sabiezē un kļūst par saldi lipīgu glazūru.
3
Pasniedzot glazūru lej pāri stilbiņiem.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit